QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко розповів про заплановані святкування до Дня Незалежності

На початку засідання виконавчого комітету міський голова Сергій Кузьменко поділився з присутніми інформацією щодо запланованих загальноміських заходів у рамках святкування Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.
Наближаються 4 вихідних дні, тож офіційні заходи, а це: хода вишиванок, підняття державного прапора, урочистий концерт та нагородження пройдуть 23 серпня. Детальний графік їхнього проведення буде анонсовано на сайті Олександрійської міської ради окремо.
Більшість розважальних заходів для олександрійців відбудуться 24 серпня, у день 30-ї річниці незалежності України. Під час організації масових дійств були враховані побажання жителів Олександрійської громади, які залишали свої відгуки на офіційних сторінках міського голови та міської ради.
«Плануємо провести Фестиваль вуличної їжі, тому ми знову запрошуємо рестораторів з Кропивницького, Кременчука, Олександрії. Також ми продовжуємо пошук оптимального смаку олександрійського пива і новий сорт варимо до Дня Незалежності. Пройде День вуличної музики. Уже більше 10 гуртів записалися, щоби взяти участь у ньому. Буде багато авторської музики. Хедлайнером свята стане гурт «Тартак», завершиться святкування фаєр-шоу, яке пройде в центральній частині міста, тож сподіваюся, що атмосфера сімейного вуличного свята буде до вподоби всім, хто живе в Олександрії», – розповів Сергій Кузьменко.
На завершення він подякував за ідеї та пропозиції всім, хто долучився до організації загальноміських заходів, і висловив сподівання, що олександрійцям та гостям міста сподобається заплановане свято.