QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко вручив нагороди до Дня Збройних Сил України

З нагоди відзначення Дня Збройних Сил України міський голова Сергій Кузьменко, начальниця Олександрійської районної військової адміністрації Ольга Коріненко зустрілися з військовими, аби привітати, висловити вдячність та вручити відзнаки.

– Сьогодні Україна існує тому, що в нас є Збройні Сили України, які підтримує весь український народ. Це формула існування нашої країни в умовах сьогодення, віримо і знаємо, що ця формула приведе нас до перемоги України, перемоги добра над злом, перемоги світла над темрявою. В непростий час живемо, майже два роки дуже багато працюємо, щоб дати кожному українцю сили боротися і захищати свою державу і свою родину. Бажаю усім вам успіху, здоров’я, віри в себе та Україну, – зазначив Сергій Кузьменко.

Відповідно до Указу Президента України Орден «За мужність» ІІІ ступеня вручили військовому – Сергію Криволапу.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високі показники у бойовій підготовці, Подяками міського голови і Грамотами Олександрійської районної військової адміністрації нагородили службовців районного територіального центру комплектування і соціальної підтримки та військовослужбовців військової частини 2269 Національної гвардії України.