QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко вручив відзнаки олександрійським волонтерам

4 грудня, напередодні Міжнародного дня волонтера, відбулося нагородження людей, які за покликом серця допомагають армії та вимушеним переселенцям.

Привітати з цією датою та подякувати волонтерам прийшов міський голова Сергій Кузьменко.

 – Я надзвичайно вдячний вам за життєву, людську, українську позицію, адже на нашу долю випало важке випробування. Сьогодні ми боремося за незалежність та існування України як держави. Ми маємо пам’ятати, що це відбувається двома шляхами: хлопці зі зброєю в руках в окопах на передовій, а українці в своїх містах і селах згуртовані, працюють, заробляють ресурси, купують зброю, допомагають воїнам. Уже майже два роки ми робимо свою роботу і зараз кожен із нас волонтер. Я пишаюся вами, нашим містом і тим, що ми гордо називаємо себе містом-волонтером, – зазначив очільник громади.

За активну громадянську позицію, патріотизм, значну і вагому допомогу захисникам України та внутрішньо переміщеним особам, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху Подяку міського голови оголошено волонтерам:

Василю БЕНДЕРОВУ;

Вадиму БОЙКУ;

Поліні БРИКУЛЬСЬКІЙ;

Світлані ВІТРЕНКО;

Ярославу ГУЛЯНУ;

Анатолію ДРОБУШКУ;

Олексію ЄВЛЕНТЬЄВУ;

Ользі ЖОЛНЕРУК;

Ользі КІФРЯК;

Віті КІФРЯК;

Максиму КЛОЧКУ;

Наталії КОЗИНЕЦЬ;

Світлані КУЗНЕЦОВІЙ;

Віктору КУРУПУ;

Анні МАРКАРЯН;

Сергію МУЗИЦІ;

Юрію ПІРАНКОВУ;

Інні ПОРОШИНІЙ;

Анжелі ПРОЦЕНКО;

Оксані РАСУЛОВІЙ;

Володимиру САМЧЕНКУ;

Тетяні СІТНІЦЬКІЙ;

Ірині СКАЛОЗУБ;

Тетяні ТОЛОК;

Богдану ХАЛЯВКУ;

Оксані ХОДІ Володимирівні;

Наталії ЦІЦІМІ;

Олександру ШАМРУ;

Євгену ШАНДОРУ;

Світлані ШОКОЛОВІЙ.

В Олександрії волонтерством також займаються заклади освіти. Тож за формування в учнівства національно-свідомої громадської позиції, виховання патріотизму та добросердечності, прищеплення навичок благодійництва, сприяння розвитку волонтерського руху подяки отримали колективи: гімназії імені Т.Г. Шевченка; гімназії імені Д.І. Чижевського; ліцею № 10; ліцею інформаційних технологій; гімназії № 15; ліцею № 17; гімназії «Сузір’я-19»; закладу дошкільної освіти № 2; закладу дошкільної освіти № 8; закладу дошкільної освіти № 25; закладу дошкільної освіти № 29; закладу дошкільної освіти № 39; закладу дошкільної освіти № 42 і Будинку дитячої та юнацької творчості.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1240389076910944&set=pcb.1240390736910778