QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко зустрівся з переможцем Всесвітніх ігор у паркурі Богданом Колмаковим

25 липня міський голова Сергій Кузьменко зустрівся з олександрійцем Богданом Колмаковим, який виборов перемогу на Всесвітніх іграх у паркурі.

Він привітав молодого спортсмена з надзвичайно високим досягненням та подякував Богданові за те, що своєю перемогою він вписав Олександрію в історію світового спорту.
У свою чергу, паркурист розповів про свій шлях до успіху, а також плани на майбутнє у цьому виді спорту. Зокрема, найближчим часом він має на меті підготуватися і взяти участь у змаганнях, що проходитимуть в Японії. Тож Сергій Кузьменко запропонував спортсменові підтримку міста, аби Богдан знову зміг представляти Олександрію на заходах світового рівня.
Аби в нашому місті молодь теж мала можливість займатися паркуром, у парку Шевченка в спортивній зоні буде облаштований майданчик із необхідним обладнанням для тренувань.
Нагадаємо, що нещодавно 24-річний Богдан Колмаков, випускник Олександрійського колегіуму став чемпіоном Всесвітніх ігор-2022 у паркурі. За 20,75 секунди він пройшов трасу з майже 20 перепон у дисципліні «швидкість».
Богдан Колмаков став першим у світі, хто здобув золото в історії паркуру на Всесвітніх іграх.