QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко зустрівся з представниками міжнародної організації захисту прав та інтересів дітей ЮНІСЕФ

8 червня до Олександрії завітали представники міжнародної організації ЮНІСЕФ в Кіровоградській області Тетяна Фануш та Дмитро Шараєвський. Гості представляли обласний офіс, який нещодавно відкрився в Кропивницькому. Їх зустріли міський голова Сергій Кузьменко та його заступниця Ірина Чемерис.
На меті візиту було знайомство, узгодження питань співпраці, а також робота над спільним проєктом, який планується реалізувати в Олександрії вже цього літа.
У ході спілкування Сергій Кузьменко зазначив: «Останнім часом міська влада виконує місію порятунку людей, яким тяжко. З огляду на це, ми зуміли залучити ряд міжнародних організацій: ООН, World Central Kitchen, Лікарі без кордонів, ОСНА та ЮНІСЕФ. Допомагаємо військовим, постійно працюють наші волонтери. Тому ідею створити в місті літній центр для дітей ми також підтримаємо».
За домовленостями з представниками ЮНІСЕФ та підрядною компанією обрано локацію, де в найближчому часі з’явиться сучасний мультифункціональний центр для дітей та їх батьків.
Подробиці проєкту поки не розголошуються.
Окрім того, приділялася увага не лише Олександрійській громаді, але й допомозі тим населеним пунктам, які знаходяться поруч. Тож майбутні проєкти враховуватимуть інтереси сусідніх територіальних громад.