QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко звернувся до власників кіосків, щоб ті привели до ладу свої місця роботи

Міський голова Сергій Кузьменко спілкується із місцевими підприємцями, щоб ті осучаснювали та упорядковували свої торгівельні локації і територію навколо них.

Зокрема, 20 липня під час засідання виконавчого комітету очільник міста розповів, що зустрічався з підприємцями, які працюють по вулиці Садовій – одній із основних вулиць міста.

– Працюємо над тим, щоб Олександрія мала сучасний вигляд, була охайною, красивою і чистою. Дякую підприємцям, адже я бачу зворотній зв’язок. Вони готові організовувати свої місця торгівлі та вести бізнес таким чином, щоби місто від цього ставало красивішим і набувало європейського вигляду, – сказав Сергій Кузьменко.

Підприємці з Садової вже запропонували сучасне рішення з облаштування своїх місць торгівлі.

Також міський голова додав, що подібна робота ведеться вже тривалий час і сьогодні, наприклад, проспект Соборний став виглядати чистіше і приємніше завдяки порозумінню і злагодженій співпраці влади і малого бізнесу.

Керівництво громади й надалі спілкуватиметься з підприємцями, які працюють у різних частинах міста, аби крок за кроком приводити торгівельні локації до естетичного вигляду.