QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Що у найближчі дні відбудеться в бібліотеках Олександрійської територіальної громади

Бібліотеки Олександрійської територіальної громади долучилися до однієї із наймасштабніших книжкових подій року – Всеукраїнського тижня дитячого читання, який цьогоріч триватиме з 27 березня до 2 квітня.

В Олександрії Всеукраїнський тиждень дитячого читання стартував у центральній міській бібліотеці для дітей Book-фестивалем «Не може серце не радіти, коли читають батьки і діти».

Дитяча книгозбірня зустріла гостей яскравим театралізованим дійством – персонажі книг і мультфільмів, казкові герої розважали юних читачів і їх батьків, закликаючи завжди любити книгу та читання.

Маленькі прихильники книги здійснили подорож Книжковим океаном, відвідуючи острови Нерозгаданих таємниць: «Код да Вінчі», «Бібліотечний детектив», «Бюро знахідок», «Кандіметр».

Захід супроводжувався веселими іграми, піснями, танцями.

Впродовж Тижня у бібліотеках централізованої бібліотечної системи відбудуться різноманітні літературні акції, ігри, вікторини, квести, флешмоби, цікаві зустрічі з книгами, майстер-класи тощо.

Деталі про місце та час проведення усіх активностей можна дізнаватися з афіш, які розміщено на телеграм-каналі «Олександрійські бібліотеки», фейсбук-сторінці «Олександрійські бібліотеки» https://www.facebook.com/ -120959924671212/  та безпосередньо на віконних рекламах центральної міської бібліотеки для дітей (пр. Соборний, 102).