QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Соціальне таксі працює для жителів громади

Послугою «Соціальне таксі» можуть скористатися жителі громади, які перебувають на обслуговуванні територіального центру та мають відповідне рішення управлінням соціального захисту населення.

Соціальне таксі працює в межах Кіровоградської області і підвозить людей до місць соціального призначення: лікарень, суду, вокзалів, державних установ, органів місцевого самоврядування тощо.

❗️Для оформлення транспортної послуги потрібно звернутися до територіального центру або до управління соціального захисту населення для подання заяви. Серед документів при собі мають бути: паспорт, ідентифікаційний код, довідку МСЕК (за наявності) – розповідають в терцентрі.

Скористатися послугою можуть:

  • дорослі та діти з інвалідністю,
  • люди літнього віку, які мають порушення опорно-рухового апарату та які пересуваються за допомогою технічних засобів реабілітації,
  • жителі громади з психічними та інтелектуальними порушеннями,
  • люди із захворюваннями, які не здатні до самостійного пересування та потребують сторонньої допомоги,
  • інші маломобільні групи населення.

Послугу соціального таксі надають в порядку черговості.

Служба «Соціальне таксі» працює в робочі дні з 8:00 до 17:00.

Автомобіль служби «Соціальне таксі» оснащений необхідними спеціальними місцями для перевезення, спеціальним підйомником для візків, ременями безпеки, кондиціонером.

Отримати більш детальну інформацію, зробити замовлення на транспортну послугу можна за телефоном (067) 341-92-42 або звернувшись за адресою: м. Олександрія, вул. Поштова, 9 (ІІ поверх, кім. №202).