QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Соціологічна група «Рейтинг» опублікувала результати опитування в Олександрійській громаді

Соціологічна група «Рейтинг» провела опитування серед жителів Олександрійської громади, результати якого показали, що 77% респондентів задоволені діяльністю міського голови Сергія Кузьменка та 56% опитаних позитивно оцінюють діяльність міської ради.
Відтак рейтинг міського голови у порівнянні з результатами виборів минулого року зріс майже на 20%.
Проєкти Сергія Кузьменка та міської влади в цілому, серед яких капітальний ремонт міської лікарні, ремонт доріг, реставрація Олександрійського театру, реконструкція парку імені Шевченка, закупівля нових комунальних автобусів та будівництво критого мультифункціонального спортивного комплексу позитивно оцінили абсолютна більшість опитаних містян (близько 90%).
Заступник директора соціологічної групи «Рейтинг» Любомир Мисів, коментуючи отримані висновки, зазначив: «Якщо говорити у порівнянні з минулим роком, дійсно, показники Сергія Кузьменка зросли, за останній час майже на 20 відсоткових пунктів, якщо ми порівнюємо з результатами виборів. Основна причина, яку ми бачимо з опитування, – жителі Олександрії позитивно оцінюють усі проєкти міського голови, які зараз реалізуються в місті. Більше половини тих, хто взяв участь в опитуванні сказали, що ситуація в місті за рік покращилася. Це свідчить про те, що міська влада працює і має такі результати. Будемо бачити в наступних опитуваннях, чи змінюватиметься вона на краще».
Більш детально з результатами соціологічного опитування можна ознайомитися за посиланням:
http://ratinggroup.ua/research/regions/aleksandriya_obschestvenno-politicheskie_nastroeniya_1-10_oktyabrya_2021.html

Фото за посиланням.