QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Соцпрацівники отримали велосипеди та скутери

Працівники територіального центру, завдяки співпраці міської ради з міжнародними партнерами отримали 20 велосипедів і скутер. Їх надали філія чеської гуманітарної організації «Люди в біді» та благодійний фонд «Безпечне майбутнє». Ще один скутер одержало управління соцзахисту.

Транспорт дуже потрібний соцпрацівникам терцентру для більш оперативного і якісного обслуговування підопічних, особливо тих, які проживають у віддалених мікрорайонах та приміських селищах.

– У територіальному центрі на обліку перебуває 430 людей, які за станом здоров’я потребують отримання соціальних послуг вдома. Їх обслуговують соціальні працівники, які дбають, щоб підопічні були доглянуті та забезпечені продуктами харчування, ліками та іншими речами. Тож першочергово велосипеди надали працівникам, які цього найбільше потребували, – розповіла директорка терцентру Олена Грінчак.

Скутери використовуватимуть фахівці терцентру та управління соцзахисту при обстеженні громадян для визначення їх потреб щодо надання соціальних послуг.

Крім того, організація «Люди в біді» передала терцентру принтери, офісні меблі, орбітрек, дошки для лікувальної фізкультури, апарат дарсонваль, сушильні і пральні машини.