QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Спеціалізована служба продовжує надавати допомогу постраждалим від насильства

Спеціалізована служба первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі у співпраці з Нацполіцією активно проводить рейди по сім’ях, де підтвердився факт вчинення домашнього насильства.
Так, за останній місяць було відвідано 9 сімей, де виявлено випадки прояву фізичного і психологічного насильства над жінками та дітьми. Їм надана допомога та консультування. Ще 6 родин знаходяться в зоні ризику. Тож всі сім’ї взяті на облік і щотижня отримують соціально-психологічні послуги від спеціалізованої служби.
Паралельно надається екстрена психологічна допомога дітям, які стали свідками або постраждали від домашнього насильства у «зеленій» кімнаті поліції. Мова йде про 2 малолітніх та 4 неповнолітніх мешканці громади, з якими постійно працюють психологи, аби діагностувати стан їхнього психологічного здоров’я та знизити ймовірний вплив від отриманих психологічних травм.
Нагадаємо, з 1 жовтня на базі міського центру соціальних служб почала працювати спеціалізована служба первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі. Її послуги безкоштовні, а інформація про постраждалих конфіденційна.
Якщо ви стали свідком, або постраждали від домашнього насильства, звертайтесь за адресою: пр. Соборний, 59, каб. 402 або за тел. (05235)7-23-88.