QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Співпраця міської влади та міського центру комплектування і соціальної підтримки

Згідно з Указом Президента України розпочинається цьогорічний весняний призов громадян на строкову військову службу. На виконання Указу виконавчим комітетом міської ради були прийняті відповідні рішення та сформована призовна комісія, яку очолює профільний заступник міського голови Ірина Чемерис. Паралельно центр комплектування та соціальної підтримки спільно з міською радою проводить роботу з відбору та прийняття громадян на військову службу за контрактом до лав Збройних Сил України.
23 березня керуючий справами виконавчого комітету Сергій Завалій разом з начальником відділу оборонної і мобілізаційної роботи Володимиром Ганжою відвідали Олександрійський об’єднаний міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.
Вони оглянули приміщення і прилеглу територію військкомату, ознайомилися з умовами медичного огляду юнаків, організацією роботи лікарів та призовної комісії і разом з військовим комісаром, підполковником Олександром Балабухою обговорили організаційні питання та побутові потреби установи.
Під час візиту Сергій Завалій виконав приємну місію – від імені міського голови Сергія Кузьменка привітав службовців центру комплектування та соціальної підтримки з Днем мобілізаційного працівника, що відзначався 17 березня. Він подякував присутнім за важливу роботу та побажав міцного здоров’я і здійснення усіх задумів. За сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у справу забезпечення обороноздатності Збройних Сил України та з нагоди професійного свята керуючий справами вручив кращим працівникам центру Подяки Олександрійського міського голови.
Нагороди вручені Лавренюку Олександру Миколайовичу, старшому лейтенанту, старшому офіцеру мобілізаційного відділення; Яблонській Наталії Володимирівні, старшому лейтенанту, офіцеру відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу та Надтоці Юлії Юріївні, державному службовцю, головному спеціалісту відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу.
Крім того були вручені: Грамота Міністра оборони України – старшому лейтенанту, старшому офіцеру мобілізаційного відділення, Лавренюку Олександру Миколайовичу; Грамоти Олександрійської РДА – заступнику військового комісара – Колєсніку Геннадію Валерійовичу та головному спеціалісту мобілізаційного відділення Окунєвій Світлані Валентинівні.
Спілкуючись із колективом, Сергій Завалій зазначив, що міська рада продовжуватиме співпрацю з центром комплектування та соціальної підтримки і надаватиме підтримку для поліпшення умов роботи у межах своїх можливостей.

Більше фото на нашій сторінці у Фейсбук:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.152986723362630/152986106696025