QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Стартує конкурс на створення логотипу свята – Дня міста Олександріі

1 квітня члени виконкому ухвалили рішення щодо проведення відкритого конкурсу на створення логотипу свята «275-та річниця з дня заснування міста Олександрії». Завдання даного проєкту – створити унікальний логотип, що сприятиме туристичній привабливості Олександрії, поширенню інформації про місто; використанню єдиного візуального стилю в рекламних, промоційних та інших заходах; формуванню позитивного іміджу міста, його історико-культурної спадщини та економіко-інвестиційного потенціалу.
Конкурс триватиме з 2 квітня по 11 травня цього року і включатиме в себе 3 етапи:
– І етап: з 2 по 23 квітня – подання конкурсних робіт;
– ІІ етап: з 24 по 30 квітня – півфінал для 5 конкурсних робіт, які набрали найбільше балів;
– ІІІ етап: з 1 по 7 травня – фінальне оцінювання та визначення переможця.
Результати конкурсу будуть оголошені 11 травня.
Свої роботи у векторному форматі учасники зможуть надсилати до 16 години 23 квітня в управління культури і туризму міської ради на електронну пошту: [email protected]
До складу комісії, яка буде оцінювати пропозиції учасників, ввійшли: заступник міського голови Ірина Чемерис, начальник управління культури і туризму Ольга Переведенцева, депутат і голова постійної комісії з питань освіти і науки, культури і туризму Іван Баранов, головний зберігач фондів міського музейного центру ім. А.Ф. Худякової Тетяна Вальчишена та інші фахівці культурної галузі міста.
Офіційне нагородження переможця конкурсу попередньо відбудеться наприкінці травня під час святкування 275-ї річниці з дня заснування міста.
Із вимогами до конкурсних робіт, технічними характеристиками та параметрами, дотриманням авторського права та формою заявки на участь у конкурсі можна ознайомитися тут.