QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Триває конкурс для громад на участь в проєкті посилення підтримки ветеранів

До 18 травня (включно) триває конкурс для громад України, зацікавлених у проєкті ШЛЯХ СТІЙКОСТІ: підвищення стійкості українців через посилення можливостей психосоціальної підтримки ветеранів.

Ветерани, які повернулись до цивільного життя, є не лише вирішальними для майбутнього соціально-економічного розвитку, а й відіграють важливу роль у розв’язанні локальних конфліктів. Вони є частиною суспільних зусиль, спрямованих на розвиток стійких і згуртованих спільнот і зменшення ймовірності майбутніх переміщень. 

За допомогою цього конкурсу Міжнародна організація з міграції (МОМ) докласть всіх можливих зусиль, аби посилити спроможність реінтеграції ветеранів/-ок у громаду, а також матиме на меті визначення та впровадження рішень, орієнтованих на громаду.

Для участі в конкурсі ініціативній групі необхідно заповнити аплікаційну форму та надіслати її підписану та відскановану копію на електронну адресу [email protected] із зазначенням у темі листа електронною поштою «______– Форма заявки».

МОМ відбиратиме громади для оціночного візиту або онлайн-зустрічі (відібрані громади будуть визначені за результатами візиту) на постійній основі. Дату та час візиту буде узгоджено з відповідною ініціативною групою.

З умовами конкурсу та зразок аплікаційної форми можна знайти за посиланням.

Організатори: Міжнародна організація з міграції, Представництво в Україні, за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.