QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Тривають щотижневі перевірки родин, де виховуються діти

Служба у справах дітей разом з центром соціальних служб та поліцією продовжує обстеження родин, які перебувають на обліку. Днями спеціалісти відвідали 4 родини Олександрійської громади, в яких виховується 6 дітей.
Під час перевірки встановлено, що дорослі із двох родин не виконують в належному обсязі свої батьківські обов’язки. На матір однієї із сімей складено адміністративний протокол. На його основі жінка сплатить штраф, який за рішенням суду становитиме мінімум 510 грн.
Із другою родиною проведено профілактичну бесіду про відповідальність і недопустимість ухиляння від виконання своїх обов’язків, а також наголошено на необхідності регулярно відвідувати сімейного лікаря. Окрім того, обидві родини будуть викликані на комісію із захисту прав дітей.
В інших двох сім’ях, які перевірили на звернення медичних установ, порушень щодо прав та інтересів дітей не виявлено. Малеча доглянута, здорова й активна. Одна із обстежених родин – переселенці із Запорізької області, які оселилися в Олександрії на довгострокове проживання.

Більше фото за посиланням:
https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.451991900128776/451991853462114/