QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Центральний ринок працює, підприємців закликають продовжувати роботу

Із початком війни в Україні та введенням воєнного стану, частина олександрійських підприємців призупинили свою роботу.
Проте, незважаючи на складну ситуацію, Олександрійський центральний ринок продовжує працювати.
18 березня міський голова Сергій Кузьменко побував на ринку, поспілкувався з підприємцями та зустрівся з директором Олександром Кіяшком, аби ознайомитися зі станом справ на комунальному підприємстві.
Директор ринку поінформував міського голову, що порівняно з першими днями введенням воєнного стану, ситуація покращується, і на сьогодні заповнюваність ринку підприємцями становить 50-60 %. Що стосується цін на товари, Олександр Кіяшко зазначив, що керівництво ринку не має повноважень контролювати і регулювати ціни приватних підприємців, проте у разі виявлення фактів завищення цін, проводиться роз’яснювальна робота та надаються рекомендації.
Під час зустрічі з керівником ринку Сергій Кузьменко наголосив: «Зараз дуже важливо, щоб люди поверталися до роботи. Підприємці працюють, заробляють на власне життя та сплачують податки, щоб місто жило. Наші воїни захищають нас і дають можливість працювати. А наша робота – вчити, лікувати дітей, допомагати переселенцям, у тому числі займатися підприємницькою діяльністю. Прошу підприємців не дивлячись на труднощі, виходити, працювати, щоб в усіх нас була перспектива».
Директору ринку міський голова дав доручення забезпечувати повноцінну роботу підприємства та сплачувати повну заробітну плату усім працівникам. Сергій Кузьменко запевнив, що місто підтримуватиме ринок і ті проєкти та ремонти, що почали виконувати, після війни будуть обов’язково відновлені.