QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Тиждень з бібліотекарями: навчаються самі та навчають інших

Поки тривали канікули і школярі відпочивали, в бібліотеках міста активно навчалися як самі бібліотекарі, так і відвідувачі книгозбірень.
Курси «Основи комп’ютерної грамотності», що успішно функціонують на базі 6-ти бібліотек Олександрійської централізованої бібліотечної системи, дають можливість старшому поколінню відчувати себе впевнено в роботі з комп’ютерною технікою. Протягом тижня учасники курсу опановували програму Microsoft Word, графічний редактор Picture Manager, вчилися безпечно шукати інформацію, редагувати власні фотосвітлини.
Дізнавалися як стати справжнім читачем та зростати разом з бібліотекою і маленькі олександрійці. Вихованці закладу дошкільної освіти № 25 приєдналися до великої читацької родини бібліотеки-філії № 3 для дітей під час пізнавально-розважального свята «Казковими стежками – до книжкового храму».
Були й ті, хто навчалися командній грі: цього тижня юна компанія друзів завітала до квест-кімнати «Таємниця фараона» (бібліотека для юнацтва) та повністю занурилася в атмосферу стародавнього Єгипту. Щоби вибратися з кімнати, гравцям потрібно було не тільки добре знати стародавні міфи, знайти відповіді на всі загадки, вирішити складні завдання, розгадати головоломки, а й згуртуватися і діяти як справжня команда.
Навчалися і самі бібліотечні фахівці. Під час консультації з комп’ютерної грамотності вони продовжували вдосконалювати свої вміння й опановували функціональні можливості відеоредактора з відеомонтажу у програмі Adobe premiere.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.284699863524648/284699523524682/