QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

У 2021 році Олександрійський ЦНАП надав понад 44 тисячі послуг

Центр надання адміністративних послуг Олександрійської територіальної громади продовжує забезпечувати населення якісними послугами та впроваджувати нові сервіси.
Протягом 2021 року році ЦНАПом надано громадянам понад 44 тисячі адмінпослуг, що на 15 тисяч послуг більше, ніж за минулий рік.
Серед них найбільш затребувані: реєстрація місця проживання; видача довідок про реєстрацію та склад зареєстрованих осіб за адресою; видача паспортів громадянина України і закордонних паспортів; соціальні послуги; реєстрація земельних ділянок та видача витягів; надання погоджень і видача документів дозвільного характеру; реєстраційні дії бізнесу; видача довідок з реєстрації прав власності на нерухоме майно тощо.
За результатами роботи ЦНАПу в минулому році до міського бюджету надійшло 3,6 млн грн адміністративного збору.
Враховуючи адміністративно-територіальну реформу і приєднання сіл, минулого року було створено 5 віддалених робочих місць адміністраторів ЦНАПу, які почали обслуговувати жителів сіл Звенигородки, Головківки, Ізмайлівки та селища Олександрійського.
У зв’язку з передачею повноважень у 2021 році у ЦНАПі запроваджено 60 послуг соціального характеру (оформлення субсидій та різних видів соціальних допомог). Зважаючи на збільшення суб’єктів звернень, розширено приміщення ЦНАПу та облаштовано зону очікування для комфортного обслуговування громадян.
Крім того, за рахунок державної субвенції було придбано ще одну станцію для виготовлення паспортів для виїзду за кордон, а також технічних паспортів на транспортні засоби.