QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

У Баті відбувся благодійний захід на підтримку Олександрії

24 лютого в англійському місті-побратимі Бат відбувся благодійний захід на підтримку Олександрії та в пам’ять про другу річницю повномасштабного вторгнення в Україну.

До Батського абатства прийшло понад 500 місцевих жителів та гостей міста, аби послухати українські мелодії та пісні. Серед запрошених були лідер ради Бату та Північно-Східного Сомерсету Кевін Гай та мер міста Діна Ромеро.

Перед глядачами виступали композиторка та піаністка із Прикарпаття Марія Яремак, талановита вокалістка Ніколь Медін, місцевий скрипаль Тім Робб та український хор «Гармонія».

За одну годину вдалося зібрати близько 200 000 гривень. Донати на підтримку Олександрії продовжують надходити і далі. Якщо вдасться зібрати належну суму, то за ці кошти планується придбати шкільний автобус, який підвозитиме дітей до Ізмайлівської гімназії.

Організувала благодійний вечір під назвою «Світло з темряви» українка за походженням, жителька міста Бат Женя Шкіль та її громадська організація «Друзі Олександрії». Підтримку надали благодійна організація «The Rotary Club of Bath» і керівництво Бату та Північно-Східного Сомерсету.

Автор фото – Куба Кнап. Повну трансляцію благодійного заходу можна побачити за посиланням: https://www.youtube.com/live/DZNPSq3ui4s?si=dlZ9QayJ1QTmrYWB

Оперативно новини з’являються у нашому телеграм-каналі: https://t.me/olexrada/2248