QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

У День Гідності і Свободи олександрійці долучилися до театралізованого свята

Увечері 21 листопада на площі Соборній відбувся театралізований захід з нагоди Дня Гідності та Свободи. Перед кінотеатром розгорнулася вистава тіней по мотивам подій, що трапилися 7 років тому, коли тисячі громадян зібралися на Майдані Незалежності з протестами проти політики тогочасного Уряду та його відмови від європейського курсу розвитку.
Після вокальних номерів, підготовлених колективами ПК «Світлопільський» на глядачів чекала друга частина театралізованого дійства. Безпосередньо на самій площі активісти, учасники Революції Гідності та громадські організації підготували інсталяцію, пов’язану з подіями 2013-2014 років.
До слова були запрошені учасники тих подій, які поділилися з присутніми своїми спогадами, лунала «жива» музика та пісні у виконанні олександрійських артистів.
День Гідності і Свободи – важливе свято для українців, адже події, до яких воно приурочене, сколихнули країну хвилею високого патріотизму і довели важливість національної ідеї. Саме у цей період спостерігається пробудження національної свідомості, власної ідентичності, мужності, свободи та героїзму кожного громадянина.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.300899628571338/300899125238055/