QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

У місті пройшов тренінг програми «Молодіжний працівник»

Із 30 вересня по 2 жовтня в Олександрії відбувся базовий тренінг програми «Молодіжний працівник» для представників Кіровоградської області.
Триденний тренінг, організований відділом молоді та спорту міської ради, проходив на базі музейного центру ім. Худякової А.Ф.
Серед учасників тренінгу: лідери та активісти громадських і благодійних організацій, які працюють з молоддю; державні службовці, відповідальні за реалізацію молодіжної політики на місцевому та регіональному рівнях; працівники інших організацій, залучених до роботи з молоддю незалежно від форми власності.
Програма складалася із трьох модулів: молодіжна політика і молодіжна робота; громада і молодіжна робота в громаді; компетенції молодіжного працівника.
Учасники тренінгу дізналися, що таке молодіжна політика в Україні, який зміст молодіжної роботи, чим вона особлива, чому важливо робити акцент на участі і залучення молоді, що означає бути молодіжним працівником в громаді, та як розвинути власні компетенції в молодіжній роботі.
Крім набутих нових знань, кожен отримав стимул для розвитку компетенцій молодіжного працівника та визначив свій власний шлях розвитку.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.271584764836158/271582294836405/