QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

У музеї презентували книгу “У серпні 1941-го…”

Нещодавно між Олександрійським міським музейним центром імені Худякової А. Ф., Кіровоградським обласним краєзнавчим музеєм та Регіональним центром наукових досліджень з історії України та підготовки історико-краєзнавчих видань Кіровоградської обласної ради було підписано тристоронній Меморандум про партнерство та співпрацю.
У рамках його реалізації 26 жовтня до музейного центру імені Худякової А.Ф. було запрошено Бориса Шевченка – директора Регіонального центру досліджень з історії України, заступника голови обласної організації Національної спілки краєзнавців України та лауреата обласної краєзнавчої премії імені Володимира Ястребова, який презентував свою книгу “У серпні 1941-го…”.
Борис Шевченко розповів про події самого маловивченого року німецько-радянської війни та про бойові дії, які йшли на території Кіровоградської області влітку 1941 року, надав цінні поради щодо дослідження подій Другої світової війни.
Аби ознайомитися з книгою, до музею завітали краєзнавці, педагоги, небайдужі до рідної історії жителі Олександрійської громади.
Після презентації Борис Шевченко ознайомився з експозиціями та роботою музейного центру і надав їм високу оцінку.