QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

У терцентрі функціонує пункт прокату засобів пересування

Однією з категорій осіб, якою опікуються працівники відділення соціальної допомоги вдома територіального центру є категорія громадян, в яких частково або повністю втрачена здатність до самообслуговування, спричинена похилим віком або інвалідністю.
Опинившись у складній життєвій ситуації, людині доводиться пристосовуватися до нових умов, адаптуватися до потреб, що виникають. Тому при відділенні соціальної допомоги вдома функціонує пункт прокату допоміжних засобів пересування. Засоби пересування видаються підопічним територіального центру для тимчасового користування на безоплатній основі та поповнюються за рахунок гуманітарної допомоги від благодійних організацій та небайдужих громадян.
Послуги пункту прокату спрямовані на зменшення обмеження життєдіяльності, відновлення здатності до самообслуговування та соціальної активності.
На сьогодні в пункті прокату в наявності є інвалідні візки, ходунки, милиці, підлокітники, ціпки.
Термін, на який видається допоміжний засіб пересування від 1 дня до 6 місяців (термін узгоджується сторонами у договорі). Договір оформлюється на підставі довідки від сімейного лікаря про потребу в допоміжному засобі пересування та може бути подовжено за необхідності.
Для отримання більш детальної інформації можна звернутися за адресою: м. Олександрія, вул. Першотравнева,9 або за телефоном 7-01-36.