QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

У військовій частині № 2269 відбулося урочисте вшанування воїнів-учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого, у День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, на плацу військової частини № 2269 Національної гвардії України відбулося урочисте шикування та покладання квітів. Участь у заході взяли командування в/ч № 2269, військовослужбовці, міський голова Сергій Кузьменко, представники міської та районної рад, ветерани Олександрійського авіаційного гарнізону, члени громадської організації «Інвалідів Чорнобиля» та ін.
Із вітальними словами перед присутніми виступили командир військової частини № 2269 полковник Руслан Розенберг та голова ветеранської організації Олександрійського авіаційного гарнізону Павло Тищенко. Грамотами командувача Національної гвардії України за зразкове виконання службового обов’язку, відданість військовій присязі й українському народу та з нагоди вшанування учасників бойових дій на території інших держав нагороджено працівників військової частини Олександра Варламова і Олега Найду.
Військовослужбовці в/ч № 2269 брали участь у військових операціях на території інших держав, у тому числі й в Афганістані. Свій службовий обов’язок в Демократичній Республіці виконували 547 військовослужбовців полку, із них 11 чоловік загинуло. Сьогодні в частині проходить службу 21 учасник бойових дій на території інших держав.
По завершенню урочистостей військові разом з гостями вшанували пам’ять воїнів-учасників бойових дій на території інших держав хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіального комплексу.

Більше фото на сторінці Олександрійської міської ради в мережі Фейсбук:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.131371565524146/131371105524192/