QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Учнівське самоврядування зустрілося з міською владою

7 грудня з нагоди Дня місцевого самоврядування відбулася тематична зустріч активної учнівської молоді Гуманітарного ліцею з представникам міської ради.

У заході взяли участь начальник відділу молоді та спорту міської ради Андрій Ярошевський, його заступниця Віта Горенко, депутати Юлія Костікова і Роман Жосан, представники громадської ради та молодіжної ради.

За круглим столом присутні обговорили можливості молодіжної політики, шляхи налагодження комунікації між активною молоддю та міською радою.

Окремо учнів поінформували про діяльність дорадчих органів міської ради, через які можна вносити пропозиції та ідеї молоді на розгляд влади.

Також учням презентували проєкт централізованої бібліотечної системи «З любов’ю до дітей, з перемогою в серці», який передбачає залучення серед молоді волонтерів для нагляду і взаємодії з дітками, які перебувають у бібліотеці.

Зустріч пройшла у дружній та невимушеній атмосфері, де кожен мав можливість поспілкуватися з представниками влади та отримати відповіді на свої запитання.