QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Управління культури прозвітувало про роботу у 2020 році

26 лютого на базі центральної міської бібліотеки ім.О.Пушкіна пройшов звіт управління культури і туризму міської ради про результати роботи у 2020 році.
Захід відбувся у форматі круглого столу, у якому взяли участь профільний заступник міського голови Ірина Чемерис, начальник управління культури і туризму міської ради Ольга Переведенцева та директори закладів культури.
Звертаючись до присутніх Ірина Чемерис зазначила, що метою сьогоднішньої зустрічі є ознайомлення з діяльністю відповідних закладів, їхніми досягненнями, напрацюваннями, чим живуть колективи та які плани мають щодо подальшоі своєї роботи.
У свою чергу, Ольга Переведенцева підкреслила, що минулий рік для галузі культури видався складним, що пов’язано з карантинними обмеженнями стосовно навчання учнів та прийому відвідувачів. Тому працівникам довелось змінювати форми роботи, переходити в режим онлайн, але при цьому вдавалося працювати і виконувати поставлені завдання.
У 2020 році мережа закладів культури складалась із 23 установ, серед яких: 13 бібліотек; 3 клубних установи (міський Палац культури, Палац культури «Світлопільський», Будинок культури селища Олександрійське); 3 школи естетичного виховання (Олександрійська дитяча музична школа, дитяча музична школа «Перлина» селища Олександрійське та Олександрійська дитяча художня школа); міський музейний центр ім. Худякової А.Ф.»; міський інструментальний ансамбль «Мелодія»; міський духовий оркестр «Ліра» та КЗ «Палац урочистих подій».
У ході звіту керівники вказаних закладів та установ у вигляді презентацій і виступів доповіли про роботу, виконання намічених планів, здобутки, перемоги, презентували досвід застосування інновацій, використання електронних і цифрових ресурсів для проведення уроків і заходів в онлайн-форматі, а також озвучили потреби закладів та окреслили стратегічні напрямки роботи на цей рік.
Захід відбувся у позитивній, невимушеній атмосфері, де кожен мав змогу висловити своє бачення розвитку культури у нашому місті та обговорити цікаві ідеї.

Більше фото на нашій сторінці в мережі Фейсбук:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.138215531506416/138215398173096/