QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Уряд запускає програму «Старт в IT»: надання стипендій в розмірі до 30 тис. грн на навчання

Кабінет Міністрів запустив програму «Старт в ІТ» – надання стипендій в розмірі до 30 тис. грн на навчання. У межах ініціативи можна буде отримати навички молодшого розробника, дата-аналітика чи графічного дизайнера. Програма розрахована для тих, хто втратив роботу чи перебуває у простої і прагне опанувати нові навички для нової кар’єри.
Координаторами виступають Міністерство економіки України, Міністерство цифрової трансформації України та Державний центр зайнятості.
Кошти в межах проєкту «Старт в ІТ» можна буде витратити лише на оплату школи чи курсів, які визначить Міністерство цифрової трансформації. Планується, що завдяки ініціативі кар’єру в ІТ матимуть змогу почати 60 тисяч українців, а загалом на це виділять 1,8 млрд грн.
Одержувач гранту отримує електронний сертифікат для професійного навчання, який гарантує оплату навчальних послуг.
Заявки учасників разом з пакетом документів потрібно подавати в центр зайнятості. Також можливість і деталі, як податися на цей грантових проєкт, поступово з’явиться і в Дії.
Ознайомитися з текстом постанови № 737 та деталями відбору можна за посиланням: https://cutt.ly/kLRrfpE
Якщо у вас виникають питання, пов’язані зі сферою зайнятості, звертайтеся до найближчого центру зайнятості чи філії за місцем вашого перебування або за телефонами, що розміщені тут: https://cutt.ly/oJ8G2q9
Крім того, пропонуємо доєднатися до чат-боту Державної служби зайнятості у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot