QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Усунення обривів, налагодження вуличного освітлення та поточні ремонти багатоповерхівок – роботи комунальників не зупиняються

Минулого тижня робітники КП «СвітлоЦентр» здійснили обслуговування та ремонт п’яти трансформаторних підстанцій, ліквідували обриви ліній по проспекту Соборному, вулицях Шевченка, Першотравневій та Говорова, провели перетяжку ліній по вулицях Чонгарській та Шкільній.
Окрім того, було виконано заявки мешканців по ремонту систем вуличного освітлення на 18 вулицях міста. У рамках реконструкції, яку проводить Олександрійський РЕМ ПрАТ «Кіровоградобленерго», силами підприємства здійснено роботи по демонтажу ліній вуличного освітлення та світильників у пров. Кропивницького, що в Заводському мікрорайоні. Також проведено очистку охоронної зони ліній вуличного освітлення по вулиці Першотравневій та Чубаря.
Комунальне підприємство «Житлогосп» протягом останніх днів займалося утриманням прибудинкових територій, вивезенням твердих побутових відходів, поточними ремонтами багатоповерхівок по просп. Соборному, вулицях Сидоренка, Героїв Сталінграда й Трудових резервів.
У найближчому часі схожі роботи по центральному проспекту продовжаться і розпочнуться в будинках на пл. Соборній, по вулицях Ярмарковій та Святомиколаївській.