QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В інформаційно-туристичному центрі з’явився керівник

Від 1 квітня на посаду директора Інформаційно-туристичного центру «Олександрія» призначено Наталію Кізілову, з якою було підписано контракт строком на 5 років. Вона успішно пройшла конкурсний відбір.
Наталія Кізілова має вищу освіту, стаж її роботи в бюджетній сфері сягає майже 20 років та основне, що Наталія є головою громадської організації «Простір взаємодії», яка вдало залучала кошти для своїх грантових проєктів. Попередньо новопризначений керівник працювала в бібліотеці ім. Д. Чижевського. Сьогодні директор вже активно працює на новій посаді, розробляючи цікавий проєкт: інтерактивно-туристичну мапу Олександрії, яку планує подати на грантовий конкурс. За словами Наталії, місія центру – розвивати туризм в громаді, створювати цікаві локації та маршрути, адже Олександрія має свої родзинки, які обов’язково можна презентувати як туристичні магніти.
Нагадаємо, на базі ліквідованої районної бібліотеки ім. Д. Чижевського за сприяння і підтримки міської влади було утворено інформаційно-туристичний центр «Олександрія» та бібліотеку-філію. Також частина приміщення у майбутньому буде використана для функціонування музею Дмитра Чижевського – єдиного в Україні. Наразі для реалізації даного проєкту залучені краєзнавці та створено робочу групу, яка працює у відповідному напрямку.