QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрійській громаді розробляють програму інтеграції ВПО – візьміть участь в опитуванні

Олександрійська громада стала переможцем конкурсного відбору та отримає експертну підтримку від U-LEAD в розробці програми інтеграції ВПО.

Це багатостороння програма важлива для всіх її учасників. Зокрема, вона допоможе вимушеним переселенцям влитися в нові умови життя, уникнути перешкод під час отримання послуг адміністративного, медичного, освітнього чи соціального характеру, а громадам – зміцнити свої сильні сторони та відкрити додаткові шляхи для посилення спроможності ВПО.

На підготовчому етапі втілення цієї програми потрібна низка ввідних даних, які планується зібрати за рахунок анкет-опитувальників:

– для бізнесу: https://forms.gle/Ehx2vKEaP9ubUXbZ6

– для мешканців громади: https://forms.gle/q5wTT8t35yMnviLaA

– для ВПО: https://forms.gle/T5dTxFdyyjeeNd556

Звертаємося з проханням заповнити опитувальник, який визначає саме вашу категорію. Анкети анонімні та будуть використані як статистичні дані для створення системи оцінки потреб переселенців. На цьому ґрунтуватиметься планування бюджетних витрат (асигнувань) та дизайн конкретних проєктів підтримки та допомоги ВПО.

Також громада розроблятиме операційний план дій, котрий сформує бачення практичних кроків до досягнення намічених цілей.