QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії День жалоби – громада прощається з трьома захисниками

Олександрійська громада в скорботі. Сьогодні, 7 вересня, відбудеться прощання із трьома нашим захисниками, олександрійцями Олексієм Сергієнком, Дмитром Горіславцем та Сергієм Токарем.

Церемонія прощання із Дмитром Горіславцем та Сергієм Токарем розпочнеться о 10:00 годині біля палацу культури «Світлопільський». Поховають обох бійців на військовому кладовищі.

Прощання із Олексієм Сергієнком пройде о 12:30 годині за адресою: пров.Користівський,16. Поховають військового на Верболозівському цвинтарі.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким. Поділяємо ваше горе, сумуємо за втратою наших земляків. Нехай світла пам’ять про захисників України назавжди залишиться в серцях рідних, близьких, друзів, колег та бойових побратимів.

У зв’язку із похованням в один день трьох військовослужбовців, олександрійців, які загинули, захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність України, та вшануванням їх пам’яті, в Олександрійській громаді 7 вересня розпорядженням міського голови оголошено Днем жалоби.

На знак скорботи за загиблими захисниками, на адміністративних будівлях міської ради, комунальних підприємств приспущений Державний Прапор України. Підприємствам, установам та організаціям на території громади рекомендовано приспустити Державний Прапор та обмежити проведення розважальних і масових заходів.