QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії діти отримали великодні паски від міського голови

Протягом останніх трьох днів з нагоди Великодніх свят міський центр соціальних служб організував заходи для дітей пільгових категорій.
Працівники міської дитячої бібліотеки проводили культурно-розважальну програму Великодні передзвони «Благословення сходить з небес! Христос Воскрес!».
У заходах взяли участь діти із сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах та діти із особливими потребами, підопічних громадських організацій «Серце матері» та «Віра».
Дітлахи бавилися зі казковими героями, танцювали та грали в рухливі ігри. Загалом, великодніми заходами було охоплено 239 дітей.
Наприкінці культурної програми кожна дитина отримала великодню пасочку у подарунок від міського голови Сергія Кузьменка.
Також у передсвяткові дні будинок сімейного типу родини Олени та Олександра Лисових за підтримки церкви «Ковчег спасіння» та міського центру соціальних служб роздали великодні подарунки 40 дітям із сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах та і 40 дітей із числа вимушених переселенців.