QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії нагородили волонтерів

3 грудня з нагоди Міжнародного дня волонтера в міському музейному центрі відбулося нагородження олександрійців, які за власним бажанням збирають і надають допомогу військовим і всім, хто цього потребує.
На початку секретар міської ради Вікторія Косяк зазначила: «Волонтери допомагають військовим не лише одягом і продуктами харчування. Вони акумулювали всі сили і ресурси українського народу. Тому їх також можна назвати захисниками. Але волонтерство настільки багатогранне, що не варто говорити лише про допомогу армії. Адже це люди, які за покликом душі підтримують інших в складних життєвих обставинах, доглядають братів наших менших, навчають» – підкреслила Вікторія Косяк. Тож секретар міської ради подякувала всім волонтерам за відданість і мужність у ці нелегкі для країни часи.
Почесною відзнакою – найвищою нагородою Товариства Червоного Хреста України – нагороджено голову Олександрійської міської організації Товариства Червоного Хреста України Людмилу ЗІМІНУ.
Подяки міського голови і квіти отримали 10 волонтерів та волонтерок, серед яких Олена ГУБЛЬ, Олена ГАВРИЛЮК, Олена КОТОВА, Валентина КОЮДЕНКО, Ірина КАБАНОВА, Галина МАРИНЕНКО, Олександр МИХАЙЛИК, Леся ПІНЬКОВСЬКА, Анатолій ТРИМБАЧ та Валентина ЧУГУЄВЕЦЬ. Ці люди постійно надають допомогу учасникам АТО/ООС, підтримують дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей, тимчасово переміщених осіб, виявляють ініціативність та активну громадську позицію.
На завершення зустрічі кожен із запрошених сказав теплі й щирі слова для своїх колег, друзів та країни в цілому.