QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії побувала представниця Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

Днями до Олександрії завітала представниця Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Ірина Верігіна. Вона моніторила стан прийому та допомоги переселенцям, організований в Олександрійській громаді.
Відпочатку її зустрів міський голова Сергій Кузьменко, який коротко розповів як місто зустрічає громадян з територій, де ідуть бойові дії. У ході діалогу обговорили загальну ситуацію в Олександрії, кількість людей, яких вже прийняла громада і скільком ще готова надати притулок.
Далі в супроводі заступниці міського голови Ірини Чемерис представниця побувала в місцях реєстрації та поселення вимушених переселенців, пунктах безкоштовного харчування та центрах надання їм гуманітарної допомоги. Вона поспілкувалася з людьми та підтримала їх у цей скрутний час.
Загалом, Ірина Верігіна залишилися задоволеною побаченим і відзначила високий рівень організації прийому та проживання громадян зі сходу та півдня України. Ще одним доказом вдалої роботи стали щирі слова подяки, які постійно лунали на адресу міської влади та волонтерів від вимушених переселенців, що залишилися в громаді.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.380927690568531/380927183901915/