QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії пройде онлайн-фестиваль кавер-версій за творчістю Лесі Українки

У рамках відзначення 150 річниці з дня народження Лесі Українки міський голова Сергій Кузьменко своїм розпорядженням затвердив загальноміський план заходів.
Так, протягом 20-26 лютого на базі закладів освіти і культури відбудуться читацькі конференції, історико-краєзнавчі виставки, інформаційні сафарі, літературні марафони, ліричні композиції, поетичні читання та інші заходи, присвячені життю і творчості відомої української поетеси. Дані події проходитимуть як очно, так і дистанційно із залученням публічних сторінок у соцмережах.
Більш того, за ініціативи міського голови та управління культури і туризму міської ради з 20 по 25 лютого в мережі Фейсбук відбудеться онлайн-фестиваль кавер-версій за творчістю Лесі Українки «Обернусь в легенду». У рамках Фестивалю відео з каверами, тобто новим оригінальним виконанням загальновідомих творів поетеси, будуть оприлюднені в засобах масової інформації.
Фестиваль проводиться з урахуванням встановлених карантинних обмежень в режимі онлайн. До участі у фестивалі запрошуються представники закладів культури, освіти, молоді та спорту, аматорських колективів, громадських об’єднань, творчих спілок, гуртів, науковців, краєзнавців, колективів підприємств, фольклористів та окремих виконавців Олександрійської територіальної громади.
Конкурсні кавер-версії за творчістю Лесі Українки учасники можуть надсилати на електронну адресу [email protected] (управління культури і туризму ОМР) до 20 лютого 2021 року з обов’язково заповненою анкетою.
Більш детально зі змістом розпорядження, планом заходів і положенням онлайн-фестивалю можна ознайомитися через посилання:
http://zakon.olexrada.gov.ua/kartka.php?i=c0310448
Або на сайті Олександрійської міської ради у рубриці «Відкрите місто – Нормативні документи – Розпорядження міського голови».