QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії пройшла «Хода за свободу»

16 жовтня в Олександрія пройшла соціальна акція під назвою «Walk for Freedom» («Хода за свободу»), мета якої – звернути увагу громадськості на важливість й актуальність проблеми торгівлі людьми.
До акції долучилися працівники сфери соціального захисту, культури, освіти, представники молодіжного парламенту, ради ветеранів та члени громадських організацій. Загалом, участь у заході взяли понад 40 олександрійців.
Учасники пройшлися колоною від площі Попова через проспект Соборний до Покровської площі. Під час руху волонтери роздавали перехожим інформаційні листівки на тему торгівлі людьми, описом ознак постраждалих від сучасного рабства та номерами телефонів «гарячої лінії».
Акція проходила за підтримки управління соціального захисту, Міністерства соціальної політики та міжнародної організації «А21» з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми.
Зазначимо, що за офіційною статистикою мільйони людей по всьому світу зараз знаходяться в сучасному рабстві, що приносить трафікерам дохід на рівні 150,2 млрд грн на рік. Серед українців 74% постраждалих – чоловіки. Великий відсоток також припадає на дітей та жінок. Майже 90 % українців, які потрапили у рабство, мали вищу чи технічну освіту.
Тому ця тема досить важлива і потребує розголосу серед громадськості, аби навчити людей розпізнавати злочин та протидіяти йому.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.279149230746378/279148797413088/