QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії пройшов 4-й етап Чемпіонату України з автокросу

16-17 жовтня в Олександрії за підтримки міського голови Сергія Кузьменка пройшла масштабна спортивна подія – 4-й етап Чемпіонату України з автокросу та Кубок товариства сприяння оборони України. Тренування і гонки відбувалися на авто-мото трасі «Вербова Лоза».

Аби позмагатися за перемогу, на чемпіонат приїхали понад 50 учасників із Білорусі, Молдови та різних куточків України: Кіровоградської, Київської, Харківської, Полтавської, Черкаської, Дніпропетровської, Чернівецької, Донецької, Вінницької, Хмельницької, Запорізької та Одеської областей.
Олександрію представляли пілоти: Майстер спорту України, чотириразовий чемпіон України Даніл Крисько та Майстер спорту України, неодноразовий призер Чемпіонатів та Кубків України з класичного Автокросу Роман Жосан.
Перед початком змагань учасників чемпіонату та гостей привітав перший заступник міського голови Юрій Гугленко та зазначив: “Олександрія і авто-мотокрос тісно пов’язані, оскільки 53 роки тому було збудовано цю трасу і покладено початок цьому виду спорту в нашому місті”. Від імені міського голови Сергія Кузьменка та міської ради Юрій Гугленко побажав спортсменам нових досягнень і перемог, а усім присутнім – гарних вражень.
На авто-мототрасі розгорнулася справжня боротьба за звання кращих гонщиків, у якій усі показали гідний рівень підготовки, а вболівальники активно підтримували своїх фаворитів.
За результатами 4-го етапу Чемпіонату України олександрієць Даніл Крисько виборов ІІІ призове місце у 12 класі, Роман Жосан посів VI місце у 12 класі. У командному заліку авто-мото клуб «Олександрія» здобув почесне друге місце.
За підсумками змагань з автокросу перемогу у своїх класах здобули:
– юніори, старша група – Марущак Богдан (Чернівці);
– юніори, молодша група – Марущак Василь (Чернівці);
– ІІ залікова група – Нечітайло Олексій (Мелітополь);
– ІІІ залікова група – Maxian Andrei (Кишинев);
– клас Sprint – Юнашев Сергій (Київ);
– 8 клас – Бурдюжа Олександр (Кривий Ріг);
– клас 8С – Юнашев Сергій (Київ);
– клас 10 – Папков Павло (Орша, Білорусь);
– клас 12 – Кондратенко Володимир (Київ);
– командний залік – «УКРТРАНС МІСТ» (Київ).
По завершенню заїздів відбулося нагородження переможців і призерів кубками, медалями та сувенірною продукцією.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.280003310660970/280000823994552