QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії вчитимуть жінок писати грантові заявки та будувати бізнес-плани

В Олександрійській громаді стартує проєкт «Разом до навчання». Він розрахований на  жінок з числа вимушених переселенок та місцевих жительок громади, які прагнуть самореалізуватися та шукають можливість започаткувати власну справу.

Діяльність проєкту направлена на проведення навчання «Перші кроки грантописця». Тобто учасниць проєкту вчитимуть практичних навичок та знань у галузі написання грантових заявок та бізнес-планів.

Навчання безкоштовні. Реєстрацію на участь в проєкті вже розпочато. Записуйтеся за посиланням – https://forms.gle/iV27JLkgfBVXrf4e6

Начання включає 8 занять по 2 години протягом восьми тижнів. Після кожного заняття, потрібно буде виконати домашнє завдання.

Заняття будуть проходити в змішаній формі. Онлайн – в Zoom, офлайн – в “Просторі Розвитку для ВПО” за адресою: проспект Соборний, 100. Початок планується з 7 березня.

Дедлайн для заповнення цієї форми реєстрації: 28 лютого до 12:00.

Організатори залишають за собою право вибору учасників тренінгів.

Проєкт «Разом до навчання» реалізується за підтримки благодійної організації «Українська освітня платформа» та Парафії Різдва св. Івана Хрестителя УГКЦ м. Кропивницького. Проводитиме освітній курс благодійна організація «БФ «Центр допомоги «Олександрія».

– «Разом до Навчання» – це не просто тренінги, це можливість відкрити для себе нові горизонти та отримати корисні навички. «Центр допомоги Олександрія» запрошує приєднатися до навчання та рухатися до досягнення мрій разом з нами – зазначають в організації.