QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії відбулися змагання з настільного тенісу

5 грудня в Олександрії за підтримки міського голови Сергія Кузьменка та голови Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрія Коломійцева відбулися рейтингові змагання з настільного тенісу.
Це традиційний спортивний захід, присвячений Дню визволення Олександрії від нацистських окупантів. Уже восьмий рік поспіль організувала і провела змагання громадська організація “Олександрійський центр розвитку спорту”, яку очолює Руслан Лещенко.
Аби поборотися за перемогу, у змаганнях взяли участь 23 спортсмени з міст Кременчука, Знам’янки, Горішніх Плавнів, Олександрії, селища міського типу Семенівки, сіл Чечелева, Білецьківки та Кобелячка.
На початку до учасників зі словами привітання звернулися начальник відділу молоді та спорту Андрій Ярошевський та організатор Змагань Руслан Лещенко, які побажали спортсменам успіхів та перемог.
У результаті запеклої боротьби найкращі спортсмени здобули перемогу і призові місця. За підсумками 2 фіналу І місце виборов Микола Заяць, ІІ місце – Вадим Кононенко, ІІІ місце – Валерій Григораш.
За результатами 1 фіналу І місце виборов Юрій Прокопенко (Кобелячок), ІІ місце посів Володимир Гаврилов (Олександрія), ІІІ місце отримав Віталій Клименко (Семенівка).
Переможців і призерів змагань нагородили грамотами, кубками, медалями та подарунками.