QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії відбувся мітинг до Дня Державного Прапора  та Дня Незалежності України

23 серпня в Олександрії відбувся урочистий захід з нагоди відзначення Дня   Державного Прапора України та Дня Незалежності України.

Мітинг та церемонія підняття Державного Прапора пройшли у сквері біля пам’ятника Тарасу Шевченку.

У заході взяли участь міський голова Сергій Кузьменко,  його заступники, секретар міської ради, депутати,  військовослужбовці,  представники міської ради, бюджетних закладів,  державних структур, громадських організацій та жителі міста.

На початку усіх присутніх із Днем Державного Прапора  та Днем Незалежності України привітав міський голова Сергій Кузьменко.  “Сьогодні ми як ніколи об’єднані, поважаємо один одного і чітко знаємо, хто нам друг, а хто – ворог. Українці століттями виборюють свою незалежність, і сьогодні,  на жаль, у ХХІ столітті ми знову вимушені платити високу ціну за нашу свободу. Світла пам’ять усім нашим захисникам,  які склали голови у боротьбі за незалежність нашої держави.  Слава всім,  хто на своєму робочому місці працюють, щоб Україна була сильною. Слава тим, хто дбає про безпеку в нашій країні та в місті. Слава хлопцям, які зі зброєю в руках до останнього патрону, до останнього пострілу боронять найдорожче,  що у нас є. Ми – миролюбива нація. Ми хочемо жити в мирі і ми обов’язково переможемо.  Віримо в Збройні Сили України!”,  –  зазначив Сергій Кузьменко.

Також з вітальним словом виступила начальник Олександрійської районної військової адміністрації Ольга Коріненко.

З нагоди відзначення Дня незалежності України під час мітингу відбулося нагородження особового складу військових частин та силових структур.  За активну участь в захисті державного суверенітету,  конституційного ладу, сумлінне виконання професійних обов’язків,  кращим службовцям Національної Гвардії України,  Служби безпеки України,  Державної служби з надзвичайних ситуацій,  районного центру комплектування і соціальної підтримки були вручені Подяки Олександрійського міського голови.

Також грамоти і подяки Олександрійської районної військової адміністрації отримали  представники добровольчих формувань,  військовослужбовці,  працівники СБУ та Нацполіції.

По завершенню урочистої частини присутні поклали квіти до пам’ятника Великого Кобзаря.