QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Офіс «Зроблено в Україні» відкрили в Олександрії

Офіс із підтримки малого і мікробізнесу «Зроблено в Україні» відкрили на базі Олександрійської філії обласного центру зайнятості сьогодні, 2 жовтня.

На заході були керівництво обласного центру зайнятості, Олександрійської міської ради, районної військової адміністрації, представники малого та середнього підприємництва.

Міський голова Сергій Кузьменко підкреслив важливість впровадження економічних програм, орієнтованих на розвиток бізнесу, адже це суттєва підтримка українського виробника та додаткові надходження до міського бюджету.

– Служба зайнятості є саме тією платформою, де стартапи і діючі підприємці зможуть отримати той багаж інформації, що сприятиме започаткуванню та розвитку підприємництва у громаді, – наголосив міський голова.

Це вже другий офіс у Кіровоградській області. Перший запрацював у серпні в Кропивницькому. Це офіси, де можна отримати консультації з різних питань: урядові грантові програми, підбір персоналу, підготовка та перепідготовка кадрів тощо.

Фахівці офісів допоможуть з оформленням документів, зокрема зі створенням бізнес-плану та веденням бізнесу.

За словами директорки обласного центру Лілії Колесник, від початку дії програми «Власна справа» в області позитивні рішення на отримання мікрогрантів отримали 323 суб’єкти господарювання на суму 83,7 мільйона гривень. Більшість із них – це діючі підприємці, які розширюють бізнес, проте є чимало тих, хто відкриває новий бізнес. Це дало змогу створити 409 нових робочих місць.

Офіси «Зроблено в Україні» – складова частина національної політики Уряду з підтримки українських виробників. Вони є платформою для сприяння розвитку вітчизняного бізнесу та підвищення конкурентоспроможності українських товарів на ринках.

📍В Олександрії офіс «Зроблено в Україні» працює за адресою: пр. Соборний, 126.

☎️Телефон для довідок: +38 (080) 060 04 08.

📧Електронна адреса: [email protected]