QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії відзначили переможців онлайн-фестивалю кавер-версій за творчістю Лесі Українки

У рамках відзначення 150 річниці з Дня народження Лесі України напередодні в Олександрії пройшов онлайн-фестиваль кавер-версій «Обернусь в легенду» за творчістю відомої української письменниці. Нагородження переможців та учасників фестивалю відбулося в музичній школі.
У конкурсі взяли участь не тільки учні, а й усі бажаючі: заклади культури, освіти, молоді та спорту, аматорські колективи, громадські об’єднання, творчі спілки, гуртки науковців, краєзнавців, колективи підприємств, фольклористи та окремі виконавці Олександрійської територіальної громади.
Фестиваль мав декілька номінацій: «Аудіовізуальний твір», «Вокал», «Декламація», «Інсценізація» та «АRТ». Тож, після ретельного аналізу представлених робіт та обговорення спеціальна комісія визначила переможців. У номінації «Декламація» перше місце розділили Степко Катерина та Кіреєва Анастасія, на другому – Шаповалов Олексій, Цівінська Варвара та Кондратюк Євгеній, на третьому – Погоріла Єлизавета, Юдіна Анна та Сергеєва Софія. Приз глядацьких симпатій отримала Скрипка Дар’я.
У номінації «Інсценізація» перше місце зайняла Горбунова Анастасія, а друге – Агеєва Аліна та Бондаренко Каріна.
Номінація «Вокал»: 1 місце – Волошина Мирослава та в категорії «діти» Білокурова Амелія, Підгорний Артур і Тимошевський Микола, на другому – фольклорний ансамбль «Чарівниці», на третьому – Карабаш Ліна та Олександра.
У номінація «АРТ» місця розділилися наступним чином: 1 місце – Кривошеєва Катерина та Братко Аріна, 2 місце – Горбунова Анастасія, Мар’юк Марія, 3 місце – Соломатіна Єлизавета, Гончаренко Інеса, Рабії Атуса.
Номінація «Аудіовізуальний твір»: 1 місце – Пузиревська Валерія та Ващенко Ірина, 2 місце – Корчемна Катерина, Федьоха Ксенія, Непогодєв Денис, 3 місце – Олефіренко Дар’я.
Переможці та призери були нагороджені дипломами і кубками.
Нагадаємо, упродовж лютого за ініціативи міського голови Сергія Кузьменка та управління культури і туризму міської ради проводився даний фестиваль. В його основі – вшанування пам’яті видатної письменниці, популяризація її творчості та вивчення (поширення) поетичних здобутків Лесі Українки серед молоді.

Більше фото на нашій сторінці в мережі Фейсбук:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.137954738199162/137954648199171/