QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Україні дослідили становище молоді

На замовлення Міністерства молоді та спорту холдинг «4SERVICE HOLDING» здійснив репрезентативне соціологічне дослідження становища молоді в Україні 2021 року.
Дослідження проводилось із метою виявлення основних проблем соціального становища та розвитку молоді України, її цінностей та уподобань та аналізу ефективних механізмів створення сприятливих умов для молоді на ринку праці.
Було здійснено особисте опитування двох тисяч громадян України у всіх регіонах країни віком від 14 до 35 років методом обличчям до обличчя.
Опитування стосувалося тем: «Цінності молоді», «Ефективність молодіжної політики: оцінка молоддю», «Громадська та політична активність молоді», «Навчання, освіта, працевлаштування та зайнятість молоді», «Мобільність та міграційні настанови молоді», «Здоровий спосіб життя молоді» та «Інформаційні потреби молоді».
Відповідно до результатів опитування, життєві пріоритети молоді, порівняно із минулорічними дослідженнями, залишаються стабільними.
Це сімейне щастя, здоров’я та кар’єра, а також, бажання досягнути багатства й можливість реалізувати свій талант і здібності.
Хочете дізнатись більше про те, чого прагне українська молодь? Чи знає вона про молодіжні центри, чи бере участь в діяльності молодіжних рад, чи долучається до органів студентського самоврядування? Як ставиться до волонтерства? Багато іншого цікавого можна дізнатись посиланнями: https://cutt.ly/sUTyjw0, https://cutt.ly/GUTybEN.