QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Важливі рішення виконкому щодо життєдіяльності Олександрії

12 серпня відбулося чергове засідання виконавчого комітету, де відпочатку присутні розглянули і затвердили низку питань стосовно захисту прав та інтересів дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
Наступним рішенням члени виконкому затвердили в новій редакції Статут будинку культури сел. Олександрійське, план заходів з відзначення Дня села Головківки, Пустельникового, Ізмайлівки та сел. Олександрійське, а також затвердили тарифи на платні послуги для населення в міській бібліотечній системі.
Із метою забезпечення доступності та створення більш сприятливих умов для отримання адміністративних послуг присутні запропонували міській раді утворити віддалене робоче місце адміністратора ЦНАПу в с. Звенигородка, у повноваженнях якого буде надання різних послуг адміністративного характеру. Також було запропоновано ухвалити рішення щодо внесення змін до Комплексної програми профілактики злочинності Олександрійської територіальної громади на 2021-2025 роки.
У ході засідання присутні погодили ГО «Центр громадської активності «Перемога» розташування батуту та спортивного обладнання з 14 по 21 серпня. Розважальний комплекс працюватиме щодня з 10.00 до 20.00 у Перемозькому мікрорайоні за адресою: просп. Будівельників, 28 (біля фонтану).
Ряд питань, ухвалених членами виконкому, стосувався сфери житлово-комунального господарства, а саме: запропоновано міській раді затвердити Програму спільного фінансування та підтримки багатоквартирних будинків на території громади на 2021-2025 роки, Програму з локалізації та ліквідації карантинних організмів та внести зміни до рішення про призначення управителя багатоповерхівок на території м. Олександрія.
Упродовж засідання також були ухвалені план заходів про відзначення Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України й імена жителів громади, які будуть нагороджені під час святкування річниці незалежності.
Наостанок присутні розглянули та затвердили комплекс питань щодо оренди землі та майна Олександрійської міської ради.