QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Відбулася 14-та сесія Олександрійської міської ради

26 листопада відбулася чергова сесія Олександрійської міської ради. Після традиційного оголошення депутатських запитів, заяв та звернень присутні перейшли до розгляду питань порядку денного.
Відпочатку було ухвалено рішення про звітування депутатів Олександрійської міської ради восьмого скликання перед виборцями, а саме: рекомендовано їм визначити строки проведення звітів та інформувати населення про роботу міської ради та її виконавчих органів, виконання планів і програм економічного і соціального розвитку, інших місцевих програм, місцевого бюджету, рішень міської ради і доручень виборців, свою діяльність у раді та її органах.
Також присутні надали дозвіл на виділення коштів для одноразової виплати головам квартальних комітетів згідно з кошторисом Програми розвитку місцевого самоврядування Олександрійської міської ради на 2021-2023 роки.
Далі сесія погодила текст звернення депутатів Олександрійської міської ради 8 скликання до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо підтримки медичних працівників та до Прем’єр-міністра України, Генерального директора АТ «Укрпошта» та Народного депутата України Воронька О.Є. щодо збереження стаціонарного поштового відділення АТ «Укрпошта» в селі Ізмайлівка.
Низка рішень, затверджених депутатським корпусом, стосувалася передачі багатоквартирних будинків в управління ОСББ. Мова йде про багатоповерхівки за адресами: вул. Героїв Сталінграда 19А, 29 та 31.
Наступним рішенням присутні надали дозвіл КП «Центральна міська лікарня» на придбання квартири для олександрійського лікаря-нефролога, орієнтовна вартість якої становить 340 тис грн.
Наприкінці сесії депутати розглянули та затвердили рішення щодо приватизації, оренди землі та майна Олександрійської громади, зокрема, з інвентаризації земель, встановлення мінімальної вартості місячної оренди за 1 кв м загальної площі нерухомого майна, грошову оцінку земель тощо.
Більш детально засідання сесії можна переглянути у прямій трансляції за посиланням.