QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Відбулася 6-та чергова сесія Олександрійської міської ради

26 лютого відбулася 6-та чергова сесія Олександрійської міської ради, після відкриття якої депутати традиційно оголосили свої запити та звернення.
Перейшовши до розгляду питань порядку денного, міська рада затвердила Програму цивільного захисту Олександрійської територіальної громади на 2021-2025 роки, яка передбачає захист населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, підвищення рівня протипожежного захисту, створення сприятливих умов для реалізації державної політики у сфері цивільного захисту та ін.
Секретар міської ради Вікторія Косяк прозвітувала перед присутніми про стан виконання рішень міської ради попереднього сьомого скликання. Далі було затверджено Положення про порядок надання матеріальної допомоги громадянам Олександрійської територіальної громади депутатами Олександрійської міської ради.
Наступним рішенням міська рада затвердила звіт міського голови щодо здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами міської ради за 2020 рік. Окремо депутатський корпус своїм рішенням вніс зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Олександрійської територіальної громади на 2021 рік, яким він забезпечив педагогічних працівників навчальних закладів безкоштовним проїздом на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування до місця роботи і додому протягом навчального року. Мова йде про педпрацівників НВК «Марто-Іванівський загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад»; НВК «Звенигородський загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад»; НВК «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 12 – дошкільний навчальний заклад»; Головківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів-заклад дошкільної освіти; Ізмайлівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів та Ізмайлівський заклад дошкільної освіти «Колосок».
У ході сесії присутні також затвердили Програму розвитку туризму та збереження культурної спадщини Олександрійської територіальної громади на 2021 – 2026 роки.
Із метою чіткого розподілу повноважень між виконавчими органами міської ради депутати своїм рішенням змінили повне найменування управління освіти, молоді та спорту міської ради на управління освіти Олександрійської міської ради та створили відділ молоді та спорту Олександрійської міської ради.
Для реалізації права співвласників багатоповерхівки здійснювати функції управління будинком власними силами міська рада вирішила передати безоплатно з управління КП «Житлогосп» в управління ОСББ «Соборний 118» багатоквартирний житловий будинок по просп. Соборному, 118. Схожим рішенням таку ж процедуру пройшло ОСББ «Спортивне 22», яке отримало в управління будинок по вул. Ярмарковій, 22.
Також рішенням міської ради було змінено найменування Управління праці та соціального захисту населення Олександрійської міської ради на Управління соціального захисту населення Олександрійської міської ради. Відтепер функції контролю за додержанням вимог законодавства про працю, зайнятість населення, охорону праці та за розвитком агропромислової галузі покладено на управління економіки Олександрійської міської ради. Відповідне рішення було прийнято у ході засідання.
Низка рішень стосувалася актів приймання-передачі цілісного майнового комплексу комунального некомерційного підприємства «Олександрійська центральна районна лікарня Олександрійської міської ради» та внесення зміни до статутного капіталу медичного закладу.
Окрім того, у ході засідання депутати розглянули та затвердили ряд питань щодо приватизації та оренди майна і землі Олександрійської територіальної громади.

Більше фото на  сторінці Олександрійської міської ради в мережі Фейсбук:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.138058694855433/138058458188790/