QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Відбулася нарада з підготовки та проведення заходів до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи

7 квітня під головуванням заступника міського голови Ірини Чемерис відбулася робоча нарада щодо підготовки та проведення заходів до 35-х роковин Чорнобильської трагедії. До обговорення запланованого також долучилися секретар міської ради Вікторія Косяк, представники ГО «Спілка інвалідів Чорнобиля» та начальники профільних управлінь.
У ході зустрічі присутні приділили увагу організаційним моментам, які стосуються освітньої, культурної та соціальної сфер життя міста. Так, всі заклади культури та освіти проводять інформаційно-просвітницьку роботу з метою вшанування пам’яті загиблих внаслідок аварії на ЧАЕС та поширення екологічних знань серед молоді. Працівники комунальних установ здійснюють благоустрій території, прилеглої до пам’ятного знаку «Жертвам Чорнобиля» на площі Соборній та біля  пам’ятника «Ліквідаторам Чорнобиля» на площі Героїв Чорнобиля.
Також під час наради обговорювалися питання надання соціальної підтримки та забезпечення медичного захисту населення, яке постраждало внаслідок Чорнобильської катастрофи.
26 квітня, як і було анонсовано, відбудеться пам’ятна хода, панахида, мітинг та концерт-реквієм. Усі заходи будуть організовані з дотриманням протиепідеміологічних вимог та за умови відсутності на території області більш жорстких карантинних обмежень.