QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Відбулися нагородження працівників сфери культури

8 листопада в міській раді відбулося нагородження працівників культури та майстрів народного мистецтва з нагоди їх професійного свята. На початку міський голова Сергій Кузьменко подякував присутнім за наполегливу працю і за культурний фронт, який вони невтомно тримають.

«Вдячний людям, які роблять наше життя красивішим. Вдячний за їх любов до міста, культури та історії. Війна, яка прийшла на рідну землю, це, у першу чергу, війна за нашу культуру, мову і традиції. І кожен з вас допомагає збройним силам та своєю працею наближає нашу перемогу» – сказав очільник громади.

За бездоганне виконання службових обов’язків, ініціативність, високий професіоналізм, вагомий внесок в розвиток культурної спадщини подяки міського голови отримало 19 працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Зазначимо, що сфера культури нашої громади налічує більше 300 працівників, які трудяться у 27 закладах, серед яких: Олександрійський театр, палац культури «Світлопільський», міські дитяча музична і художня школи, будинок культури та музична школа селища Олександрійське, музейний центр із новоствореним відділом «Будинок Дмитра Чижевського», Палац урочистих подій, Інформаційно-туристичний центр «Олександрія», інструментальний ансамбль «Мелодія», професійний духовий оркестр «Ліра», а також мережа центральної бібліотечної системи, яка нараховує 16 міських, селищних та сільських бібліотек.