QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Всеукраїнський молодіжний центр офіційно запускає гру «Шлях до роботи»

Гра «Шлях до роботи» – це інтерактивний Telegram-bot для молоді, що за 15 хвилин вчить безпечно влаштовуватись на роботу.
Відповідна гра була розроблена, аби молодіжні центри та молодіжні працівники могли її використовувати у цифровій роботі з молоддю і робити її майбутнє безпечнішим.
Протягом 6 місяців буде проводитись інформаційна кампанія. Учасник гри обирає героя чи героїню – амбіційних студентів, що шукають роботу, і проходить їх історію, допомагаючи зробити правильний вибір і не потрапити в небезпеку.
Так учасник знайомиться з ризикованими ситуаціями у працевлаштуванні та вчиться, як у них діяти. У кінці гри учасник отримує пам’ятку «Як діяти у ризикованих ситуаціях?» та приємні бонуси від Happy Monday та Career Hub, що допоможуть йому побудувати успішну кар’єру.
Посилання на саму гру: https://t.me/WayToWork_game_bot
До співпраці запрошуються молодіжні центри, організації та молодіжні працівники і працівниці. Стати партнером гри можна, поширюючи її на своїх сторінках та серед своєї молоді, як інтерактивний цифровий інструмент.
Для отримання необхідних промо-матеріалів можна писати на електронну адресу: [email protected] або у FB – Viktor Zolotarenko.