QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Виконавчий комітет розглянув міські програми на наступний рік

16 грудня відбулося чергове засідання виконавчого комітету.
На початку присутні розглянули ряд питань, що стосуються подальшого виховання дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Зокрема, двом дітям надали статус дитини-сироти і дитини, позбавленої батьківського піклування.
Виконавчий комітет запропонував міській раді затвердити головний кошторис Олександрійської громади на наступний рік та ряд цільових програм: економічного і соціального розвитку Олександрійської громади на 2022 рік; підтримки молоді та розвитку молодіжної політики на 2022-2025 роки; розвитку фізичної культури і спорту до 2025 року; охорони навколишнього середовища на 2022-2025 роки.
Присутні затвердили план заходів Олександрійської громади на 2022 рік з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року. Цим документом у наступному році передбачається моніторинг ступеня безбар’єрності, аналіз існуючих об’єктів для маломобільних людей та розробка міських інфраструктурних елементів для поліпшення умов життя цих містян.
З метою удосконалення системи збирання та вивезення рідких побутових відходів ОКВП «Дніпро-Кіровоград» визнано переможцем конкурсу на визначення виконавців послуг зі збирання та вивезення рідких побутових відходів з території населених пунктів Олександрійської територіальної громади.
Також на засіданні присутні розглянули архітектурні питання щодо присвоєння адрес приватним домоволодінням.